Cel mai mare ecran de smartphone din lume se află pe HTC Eternity - modelul de 4.7 inchi cu Windows Phone 7

2.711 ori
<b>Cel mai mare ecran de smartphone din lume se află pe HTC Eternity - modelul de 4.7 inchi cu Windows Phone 7</b>Astăzi HTC a realizat o scurgere de informații de zile mari, care ne prezintă un model aflat la granița dintre tabletă și telefon mobil. Este vorba despre așa numitul HTC Eternity, un terminal Windows Phone 7 cu ecran de 4.7 inchi. &nbsp; Eternity...

Astăzi HTC a realizat o scurgere de informații de zile mari, care ne prezintă un model aflat la granița dintre tabletă și telefon mobil. Este vorba despre așa numitul HTC Eternity, un terminal Windows Phone 7 cu ecran de 4.7 inchi.

Eternity se alătură informațiilor scăpate despre viitoarele modele WP7 produse de HTC, printre care și Omega și Bresson. HTC Eternity își făcuse apariția într-o serie de zvonuri la finalul lunii mai, fiind considerat un terminal WP7 high end. Scăparea de azi nu include doar această imagine, ci și lista următoare de specificații:

  • CPU: single core, 1.5GHz
  • Display: 4.7 inchi, WVGA, Super LCD
  • Camera: 8MP, autofocus, bliț dual LED, captură video 720p, camera frontală 1.3MP
  • Memorie: 16GB internă, 512MB RAM
  • Conectivitate: WiFi, Bluetooth, DLNA, GPS, GSM, WCDMA, HSDPA
  • Baterie: 1650 mAh

Smartphone-ul va veni și cu radio FM, va măsura doar 9.9mm în grosme și va cântări în jur de 170 de grame. Rămâne de văzut dacă aceste specificații sunt cele reale, deoarece cei 512MB RAM și lipsa giroscopului ne intriga.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×