Vodafone lansează noi extraopțiuni pentru utilizatorii de cartele pre-pay; iată ce beneficii primim

2.890 ori
<b>Vodafone lansează noi extraopțiuni pentru utilizatorii de cartele pre-pay; iată ce beneficii primim</b>Operatorul Vodafone anunță astăzi lansarea unui nou pachet de extraopțiuni pentru utilizatorii de cartele pre-pay, fiind incluse beneficii ce constă în minute și mesaje în rețea, trafic de internet la viteze 4G și extra bonusuri ce ne aducă unități

Chiar la începutul acestei săptămâni vă informam prin intermediul unui articol despre noile planuri tarifare introduse de către Vodafone România pentru abonați. Astăzi aflăm și detalii despre o serie de extraopțiuni proaspăt lansate pentru utilizatorii de cartele pre-paid, oferte ce includ desigur și internet la viteze 4G.

Poate una dintre cele mai interesante adăugări este extraopțiunea Oferta 7 prin care clienții beneficiază de o perioadă de valabilitate a beneficiilor timp de 5 săptămâni. Pentru suma de 7 euro vom primi la schimb minute și mesaje nelimitate în rețea, 3 GB internet și 2000 unități numite ‘ce vrei tu’ ce pot fi utilizate drept minute naționale, mesaje naționale sau ca MB (1 unitate = 1 minut/mesaj/MB).

Tot aici primim 100 minute internaționale UE mobil și fix, respectiv serviciul Zonga Premium. Noul portofoliu de servicii Vodafone pentru utilizatorii de cartelă include și următoarele 4 extraopțiuni: Oferta 5, Oferta 6, Oferta 8, Oferta 10, și nu în ultimul rând Oferta 12. Aceste ultime două extraopțiuni ne aduc și serviciul HBO GO gratuit pentru 2 luni.

De asemenea, odată cu activarea unei astfel de extraopțiuni, vom primi și un bonus consistent format din minute sau mesaje naționale, și trafic internet. Iată cum arată bonsurile pentru fiecare ofertă în parte:

  • Oferta 5 - Bonus 250 minute/SMS-uri naționale + 500 unități ‘ce vrei tu’ + 250 MB 
  • Oferta 6 - Bonus 1000 unități ‘ce vrei tu’ + 2000 MB
  • Oferta 7 - Bonus 1300 unități ‘ce vrei tu’ + 3000 MB
  • Oferta 8 și Oferta 10 - Bonus 1500 unități ‘ce vrei tu’ + 4000 MB
  • Oferta 12 - 2500 unități ‘ce vrei tu’ + 8000 MB

Aflați că bonusurile se activează automat odată cu activarea extraopțiunii dorite, fiind prioritare în ordinea consumării benefiiciilor și preiau valabilitatea extraopțiunii. Detaliile complete despre noile oferte Vodafone pentru utilizatorii de cartele pre-pay pot fi găsite aici

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×