Cel mai subțire phablet din lume vine din China: Oppo Find 5 măsoară 6.9 mm grosime! Iată imagini hands on!

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.393 ori
<b>Cel mai subțire phablet din lume vine din China: Oppo Find 5 măsoară 6.9 mm grosime! Iată imagini hands on!</b>Piața de phableturi se îmbogățește cu câte un model nou în fiecare trimestru, putem spune. Deja există Samsung Galaxy Note, Note II, LG Optimus Vu I și II, HTC J Butterfly și Huawei și Sony aparent lucrează la rândul lor la modele de acest...

Piața de phableturi se îmbogățește cu câte un model nou în fiecare trimestru, putem spune. Deja există Samsung Galaxy Note, Note II, LG Optimus Vu I și II, HTC J Butterfly și Huawei și Sony aparent lucrează la rândul lor la modele de acest gen. Ei bine, din China vine un phablet numit Oppo Find 5, care le întrece pe cele menționate anterior la capitolul talie.

E vorba aici despre un terminal cu ecran de 5 inch, procesor quad core și o grosime de doar 6.9 mm, care face un iPhone 5 să se simtă... obez. în acest articol vedeți imagini hands on cu acest device, care aduce un ecran Full HD 1080p cu densitate de pixeli de 440 ppi și o margine laterală de 3 mm. Sub carcasa se ascunde un procesor quad core Snapdragon S4 Pro de 1.5 GHz, o alegere populară în aceste zile, 90% din terminalele quad core lansate în ultima lună adoptându-l.

Cel mai subțire phablet din lume vine din China: Oppo Find 5 măsoară 6.9 mm grosime! Iată imagini hands on!

Mai avem la dispoziție și 2 GB RAM, Android 4.1 Jelly Bean drept OS, o cameră de 12 megapixeli și avantajul unei baterii de 2500 mAh. Am subliniat bateria deoarece HTC J Butterfly a dezamăgit când a fost anunțat cu o baterie de doar 2000 mAh. Oppo Find 5 va fi vândut în variante de 16 sau 32 GB și va costă doar 475 de dolari, respectiv 523 și asta fără abonament. De dragul comparației, un HTC J Butterfly măsoară 9.1 mm în grosime și LG Optimus Vu 8.5 mm grosime. Tentant? Da, așa credeam noi!

Cel mai subțire phablet din lume vine din China: Oppo Find 5 măsoară 6.9 mm grosime! Iată imagini hands on!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×