Cel mai subțire telefon din lume detronat din nou! ZTE prezintă Athena, smartphone de 6.2 mm

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.970 ori
<b>Cel mai subțire telefon din lume detronat din nou! ZTE prezintă Athena, smartphone de 6.2 mm</b>Bătălia dintre telefoane la capitolul grosime e mai acerbă ca niciodată și companiile asiatice sunt la vârful acestei lupte. Ca punct de reper luăm anul trecut unde 8-9 mm însemna o grosime foarte bună pentru telefoane moderne. Apoi a venit...

Bătălia dintre telefoane la capitolul grosime e mai acerbă ca niciodată și companiile asiatice sunt la vârful acestei lupte. Ca punct de reper luăm anul trecut unde 8-9 mm însemna o grosime foarte bună pentru telefoane moderne. Apoi a venit Motorola Droid RAZR cu cei 7.1 mm ai săi și acum dominația asiatică... cu cel mai recent exemplu fiind ZTE Athena, telefon gros de doar 6.2 mm.

în prealabil a făcut furori un model Fujitsu Arrows, scăzând sub bariera de 7 mm, pentru că apoi un model Huawei să preia stacheta de cel mai subțire smartphone, scăzând limita cu mai puțin de 0.1 mm. Apoi a venit un model chinezesc de la compania Oppo și asta cu doar câteva zile în urmă, cu o grosime de 6.65 mm. Ei bine, acum ZTE Athena și ai săi 6.2 mm definesc standardul ideal de grosime pentru telefoane. Dacă mă întrebați pe mine, eu zic că producătorii se vor opri undeva la 5-6 mm, altfel telefoanele devin prea "ascuțite".

De remarcat că specificațiile lui Athena nu sunt deloc rele și includ un display IPS 720p, un procesor Cortex A15, 64 GB memorie internă și sunt tare curios să văd ce baterie are acest model, având în vedere carcasa sa foarte subțire. Care credeți că va fi următoarea companie asiatică gata să desființeze acest record?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×