CEO-ul BlackBerrry anunță că a venit vremea ca firma pe care o conduce să se axeze pe profit

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.034 ori
<b>CEO-ul BlackBerrry anunță că a venit vremea ca firma pe care o conduce să se axeze pe profit</b>CEO-ul BlackBerry, John Chen e optimist cu privire la viitorul companiei pe care o conduce, mai ales după ce telefonul flagship Passport a vândut câteva sute de mii de unități relativ rapid. Acum el anunță că a venit momentul să se axeze pe...

CEO-ul BlackBerry, John Chen e optimist cu privire la viitorul companiei pe care o conduce, mai ales după ce telefonul flagship Passport a vândut câteva sute de mii de unități relativ rapid. Acum el anunță că a venit momentul să se axeze pe profituri.

Cu două săptămâni în urma același oficial oferea indicii cu privire la viitoare tablete ale companiei canadiene. BlackBerry vine după o perioadă foarte grea, în care trecuse mai bine de un an fără un telefon flagship și în jur de 2-3 ani fără un smartphone cu statut de hit real. BlackBerry 10 OS nu fusese primit chiar cu entuziasm, deși aducea câteva idei bune și compania renunțase la tablete încă de la primele modele PlayBook.

Revenind în ziua de azi, comenzile pentru Passport continua să crească, în ciuda formatului inedit pe care îl propune acest device. El vine totuși cu specificații high end, printre care și un procesor Snapdragon 801, 3 GB RAM, o cameră de 13 megapixeli și o baterie de 3450 mAh. în plus, avem la dispoziție un ecran pătrat cu rezoluție de 1440 x 1440 pixeli, plus o combinație între tastatura fizică și touch. Concluzia este, conform lui Chen că "BlackBerry a supraviețuit" perioadei negre din ultimii ani și acum a venit momentul să crească.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×