Primele zvonuri despre Lumia 940 ajung pe web; acesta ar putea aduce 3 GB memorie RAM

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.272 ori
<b>Primele zvonuri despre Lumia 940 ajung pe web; acesta ar putea aduce 3 GB memorie RAM</b>Pe lângă terminalele Lumia 535, respectiv Lumia 1330 ce vor fi lansate în cursul zilei de mâine, se pare că Microsoft lucrează în aceste momente și la dezvoltarea unui succesor pentru Lumia 930, device ce a fost lansat oficial în această...

Pe lângă terminalele Lumia 535, respectiv Lumia 1330 ce vor fi lansate în cursul zilei de mâine, se pare că Microsoft lucrează în aceste momente și la dezvoltarea unui succesor pentru Lumia 930, device ce a fost lansat oficial în această primăvară.

Astfel, prin intermediul unei capturi foto ce ne prezintă un document, aflăm câteva dintre specificațiile pe care le-am putea vedea pe smartphone-ul Microsoft Lumia 940, terminal care odată lansat ar putea sosi la pachet nu noua versiune a sistemului de operare mobil, și anume Windows 10.

Printre specificațiile sale observăm prezența unui display Full HD de 5 inch ce este protejat de Gorilla Glass 4, o sticlă de protecție ce încă nu a fost anunțată oficial, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805 de 2.7 GHz, 3 GB memorie RAM, o cameră frontală de 5 megapixeli și o cameră foto principală PureView de 24 megapixeli.

Din câte putem remarca, acest senzor va putea realiza și captură video la 60fps și rezoluție 4K Ultra HD. Potrivit acestui document, Microsoft Lumia 940 va cântări 149 grame și va măsura 8.9 mm în grosime. Cum vi se par aceste prime speculații despre Lumia 940?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×