CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, ia parte la debutul oficial al centrului Microsoft China

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 995 ori
<b>CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, ia parte la debutul oficial al centrului Microsoft China</b>în cadrul unui eveniment ce a avut loc pe data de 25 septembrie, CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, a luat parte la debutul oficial al centrului Microsoft China ce aduce o nouă experiență atât la capitolul vizual, cât și la cel de interacționare cu...

în cadrul unui eveniment ce a avut loc pe data de 25 septembrie, CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, a luat parte la debutul oficial al centrului Microsoft China ce aduce o nouă experiență atât la capitolul vizual, cât și la cel de interacționare cu produsele afișate ce rulează platformele Windows/Windows Phone.

Aflăm că acest centru va fi locul în care ulterioarele procesele de inovare și colaborare vor lua naștere. Astfel, în cadrul acestui centru sunt așteptate să fie încheiate o serie de importante contracte de colaborare împreună cu alte companii ce activează pe piața chineză.

Microsoft China

Noul centru Microsoft este alcătuit din două clădiri unde departamentul de Cercetare și Dezvoltare Asia-Pacific Microsoft va lucra în domenii variate printre care se numără și tehnologia audio, respectiv multimedia. Vă reamintim că mâine este ziua în care Windows 9 este așteptat să debuteze oficial.

CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, ia parte la debutul oficial al centrului Microsoft China

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×