CEO-ul Vodafone, Ravinder Takkar, oferă declarații legate de posibila achiziție RCS&RDS

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 2.296 ori
<b>CEO-ul Vodafone, Ravinder Takkar, oferă declarații legate de posibila achiziție RCS&RDS</b>După ce la sfârșitul lunii trecute, Ravinder Takkar, șeful Vodafone România, vorbea în cadrul unui interviu despre viitorul companiei și despre priorități, iată că acum acesta răspunde la noi întrebări puse de către cei de la...

După ce la sfârșitul lunii trecute, Ravinder Takkar, șeful Vodafone România, vorbea în cadrul unui interviu despre viitorul companiei și despre priorități, iată că acum acesta răspunde la noi întrebări puse de către cei de la BusinessMagazin.ro care ne oferă unele detalii despre posibila achiziție RCS&RDS.

Ravinder Takkar a declarat faptul că între Vodafone și RCS&RDS există un acord comercial, acorduri similare fiind făcute de companie nu doar în România, ci și în alte țări. Acest acord este numit în mediile de afaceri wholesale agreement și este o practică destul de comună în istoria telecomului prin care se ajută în mod fundamental la dezvoltarea industriei prin interconectarea serviciilor.

în cazul în care cineva folosește serviciile unui operator și nu îl poate apela pe cel din altă rețea, atunci industria s-ar prăbuși. Totodată, Takkar ne-a sugerat să fim foarte atenți cu unele informații, lucru pe care l-a declarat atunci când a venit vorba despre modul în care presa scrie despre abonații Digi care au avut acces integral la rețeaua Vodafone prin intermediul acestui parteneriat.

Aflăm că termenii acestui acord sunt confidențiali și nu pot fi discutați public, un astfel de exemplu care a ieșit la iveală fiind limitarea roamingului național la doar 100 Mb. Ravinder Takkar a răspuns și la o întrebare cu privire la posibila achiziție pe piața locală, acesta declarând următoarele: “Vodafone este deschisă la consolidare pe piață, dar o să ne concentrăm pe planurile noastre. Dacă apar oportunități, firește că suntem deschiși“.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×