CES 2014: Alcatel anunță telefonul OneTouch Pop C9, un midrange colorat cu ecran mare

1.784 ori
<b>CES 2014: Alcatel anunță telefonul OneTouch Pop C9, un midrange colorat cu ecran mare</b>Alcatel a anunțat astăzi nu doar 2 noi tablete, ci și un smartphone midrange cu carcasa colorată. E vorba despre modelul Alcatel OneTouch Pop C9, pe care îl admirați mai jos într-o varietate de culori. &nbsp; E vorba despre 5 culori diferite și...

Alcatel a anunțat astăzi nu doar 2 noi tablete, ci și un smartphone midrange cu carcasa colorată. E vorba despre modelul Alcatel OneTouch Pop C9, pe care îl admirați mai jos într-o varietate de culori.

E vorba despre 5 culori diferite și Alcatel afirma că acest device se remarcă printr-o cantitate mare de aplicații preinstalate și o interfață simplă. Alcatel Pop C9 este dotat cu un display de 5.5 inch care îl apropie mai degrabă de phableturi decât de telefoane mobile. El vine cu un display qHD de 5.5 inch, cu rezoluție de 540 x 960 pixeli, un procesor quad core de 1.3 GHz și o cameră de 8 megapixeli în spate cu bliț.

Alcatel anunța telefonul OneTouch Pop C9, un midrange colorat cu ecran mare

Pop C9 beneficiază de o cameră frontală de 2 MP, o baterie de 2500 mAh, Android 4.2, 1 GB RAM și 4 GB memorie internă. Avem la dispoziție și Bluetooth 4.0 și slot microSD cu suport pentru până la 32 GB. Acest telefon beneficiază și de accesorii de tip flip cover care se potrivesc la culoare cu handsetul și arata destul de bine. Așteptăm acum și un preț pentru produs.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×