CES 2014: Hands on cu prototipul Nvidia Tegra K1, procesorul mobil cu 192 core-uri! (Video)

1.322 ori
<b>CES 2014: Hands on cu prototipul Nvidia Tegra K1, procesorul mobil cu 192 core-uri! (Video)</b>Norocoșii de la The Verge au avut ocazia să pună mâna pe un terminal mobil care poate semnala începutul sfârșitului pentru console. E vorba despre o tabletă prototip cu procesorul Nvidia Tegra K1 (prezenat și de noi mai devreme), care vine cu nu...

Norocoșii de la The Verge au avut ocazia să pună mâna pe un terminal mobil care poate semnala începutul sfârșitului pentru console. E vorba despre o tabletă prototip cu procesorul Nvidia Tegra K1 (prezenat și de noi mai devreme), care vine cu nu mai puțin de 192 de core-uri.

Aparent acesta este un proiect derivat din Tegra 5, iar mai jos vedeți cum arată grafica unui joc pe această platformă. Tegra K1 folosește arhitectura Kepler, împrumutând elemente grafice de la seria de soluții dekstop. Nvidai a pregătit o serie de prototipuri Tegra Note 7 la evenimentul sau destinat presei, dar ele în loc de CPU Tegra 4 aveau Tegra K1.

CES 2014: Hands on cu prototipul Nvidia Tegra K1, procesorul mobil cu 192 core-uri! (Video)​

A fost inclus un demo de Unreal Engine 4 cu ajutorul lui Trine, un soft care randează fete în timp real. Chiar și o versiune nouă de joc Serious Sam 3 a fost inclusă în demonstrație, arătând fantastic. Ni se promite grafică echivalentă cu cea de pe PS3 și Xbox 360, de aceea am spus la început că acesta este un ucigaș de console.

Vă imaginați ce succes ar avea un Shield cu o astfel de dotare și design mai plăcut?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×