CES 2016: Acer anunţă telefonul Liquid Jade Primo, dotat cu Windows 10 şi cu suport pentru Continuum

890 ori
<b>CES 2016: Acer anunţă telefonul Liquid Jade Primo, dotat cu Windows 10 şi cu suport pentru Continuum</b>&Icirc;n cadrul lui CES 2016, care debutează &icirc;n această săptăm&acirc;nă &icirc;n Las Vegas compania chineză Acer a anunţat smartphone-ul Liquid Jade Primo (prezentat publicului la IFA din Berlin &icirc;n 2015), pe care &icirc;l puteţi admira...

În cadrul lui CES 2016, care debutează în această săptămână în Las Vegas compania chineză Acer a anunţat smartphone-ul Liquid Jade Primo (prezentat publicului la IFA din Berlin în 2015), pe care îl puteţi admira mai jos. Terminalul rulează Windows 10 şi vine cu suport pentru Continuum.

La bord se afla un sasiu cu spate curbat, profil slim şi în fata găsim un ecran 2.5D cu protecţie Gorilla Glass şi diagonală de 5.5 inch. Acest display este un AMOLED Full HD cu tehnologie on cell touch. În spatele handsetului se află o cameră de 21 de megapixeli, cu autofocalizare şi blitz dual LED, iar în fata găsim o cameră de 8 megapixeli cu lentila wide angle.

Acer Liquid Jade Primo

Acer Liquid Jade Primo soseşte cu procesor Qualcomm Snapdragon 808, 3 GB RAM, 32 GB stocare şi oferă suport pentru LTE Categoria 6 şi WiFi 802.11 ac MIMO. Folosind conectorul USB Type C, acest smartphone se poate conecta la un Display Dock, oferind o experienţă Windows 10 în stilul unui PC. Puteţi folosi funcţionalitatea aceasta şi pentru a vedea clipuri de pe handset pe televizor, în vreme ce folosiţi smartphone-ul pentru funcţiile sale standard.

CES 2016: Acer anunţă telefonul Liquid Jade Primo, dotat cu Windows 10 şi cu suport pentru Continuum

Acer a inclus pe acest terminal un sistem avansat de răcire, care disipează căldură de la procesor şi reduce temperatura suprafetei handsetului. Produsul vine cu securitate prin tehnologia BitLocker şi va sosi pe piaţa în februarie, cu preţ de pornire de 569 euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×