Liquid Jade Primo, flagship-ul celor de la Acer este acum disponibil în Germania la un preț de 599 euro

Autor:  | Publicat în:  Acer 1.253 ori
<b>Liquid Jade Primo, flagship-ul celor de la Acer este acum disponibil în Germania la un preț de 599 euro</b>Flagship-ul Acer Liquid Jade Primo ajunge la vânzare pe plan european după mai bine de 6 luni de la anunțul său oficial. Telefonul vine cu Windows 10 Mobile, oferind la pachet un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808, 3 GB RAM și o cameră foto de 21

Anunțat cu mai bine de 6 luni în urmă, flagship-ul Acer Liquid Jade Primo ajunge abia acum la vânzare pe piața europeană, detaliu despre care aflăm astăzi. Handset-ul în cauză este acum disponibil în Germania la un preț de 599 euro, o sumă ce promite specificații de top, dar și un design reușit pentru acest model.

Ca dotări, telefonul ne oferă un display AMOLED Full HD de 5.5 inch (1920 x 1080 pixeli), un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808 de 1.82 GHz, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins ulterior folosind un card microSD de până la 128 GB. 

De asemenea, Jade Primo se poate lăuda cu o cameră foto principală de 21 megapixeli ce poate filma la o rezoluție 4K Ultra HD, dar și cu un senzor frontal de 8 megapixeli. Nu lipsește portul USB Type-C de aici, dar nici funcția Continuum prin care telefonul poate fi utilizat pe post de computer odată conectat la un monitor prin intermediul unui dock dedicat.

Sistemul de operare integrat la pachet este Windows 10 Mobile în cazul de față, o platfomă axată pe funcții de productivitate, suita Office fiind disponibilă la pachet. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×