Clona Nokia N8 este un dual SIM, intr-o analiza hands on amanuntita (Video)

5.515 ori
<b>Clona Nokia N8 este un dual SIM, intr-o analiza hands on amanuntita (Video)</b>In vreme ce Nokia N8 se simte destul de bine pe masa de teste Mobilissimo.ro si recenzia sa este finisata si gata de publicare, descoperim un "frate vitreg" al acestui handset, in teste la www.TheMobileZ.com. Site-ul a reusit sa puna mana pe o clona a lui...

In vreme ce Nokia N8 se simte destul de bine pe masa de teste Mobilissimo.ro si recenzia sa este finisata si gata de publicare, descoperim un "frate vitreg" al acestui handset, in teste la www.TheMobileZ.com. Site-ul a reusit sa puna mana pe o clona a lui Nokia N8, un dual SIM, a carui experienta hands on o puteti admira in clipul de mai jos.

N8 este probabil telefonul Nokia cu cea mai ampla campanie de PR din istoria producatorului finlandez. Astfel, dupa ce am vazut telefonul conectat la un ecran mare cat 2-3 blocuri in Suedia, am aflat ca un scurt metraj cu Pamela Anderson si Dev Patel a fost filmat cu acest handset. Motivele pentru aceasta promovare intensiva sunt justificate: N8 este un cameraphone de exceptie, cu senzor foto de 12 megapixeli si primul model cu Symbian^3 la bord.

Peste cateva zile veti avea ocazia sa aflati si parerea noastra cu privire la acest handset, iar revenind la clona de mai sus, trebuie sa mentionam ca desi designul sau aduce putin cu N8, calitatea sa este departe de cea a terminalului Nokia.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×