Dell apreciaza Windows Phone 7 mai mult decat Android, anunta o serie de tableturi pentru 2011

Autor:  | Publicat în:  Dell 1.193 ori
<b>Dell apreciaza Windows Phone 7 mai mult decat Android, anunta o serie de tableturi pentru 2011</b>CEO-ul Dell, Michael Dell a facut recent o afirmatie pe care Google nu o va aprecia prea mult si anume ca firmei sale ii este mai usor sa produca smartphone-uri Windows Phone 7 decat modele Android. Aparent, aceasta ar fi parerea developerilor Dell, care...

CEO-ul Dell, Michael Dell a facut recent o afirmatie pe care Google nu o va aprecia prea mult si anume ca firmei sale ii este mai usor sa produca smartphone-uri Windows Phone 7 decat modele Android. Aparent, aceasta ar fi parerea developerilor Dell, care au experienta atat in dezvoltarea produselor compatibile Android, cat si WP7.

Conform Reuters, Michael Dell a adus si tableturile in discutie, anuntand ca producatorul american va lansa cateva terminale de acest gen in 2011. Declaratiile sefului Dell au fost facute in cadrul unui eveniment din Hong Kong, iar revenind la tableturi, ne intrebam ce s-a intamplat cu modelul de 7 inchi, cunoscut drept Looking Glass si programat pentru lansare in aceasta toamna?

Daca ne intrebasem la un moment dat de ce nu este Dell una dintre companiile cu un numar mai mare de smartphone-uri Android, iata ca am aflat si motivul: apropierea sa fata de Microsoft si stransa lor colaborare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×