Comanda vocala de pe Samsung Instinct prezentata intr-un clip video

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.977 ori
<b>Comanda vocala de pe Samsung Instinct prezentata intr-un clip video</b>Samsung Instinct este la doar 15 zile de lansare, iar zvonurile, imaginile si experientele hands-on cu terminalul au inceput sa apara. Printre acestea se numara si prezentarea video a unei functii care permite utilizatorului sa controleze terminalul cu...

Samsung Instinct este la doar 15 zile de lansare, iar zvonurile, imaginile si experientele hands-on cu terminalul au inceput sa apara. Printre acestea se numara si prezentarea video a unei functii care permite utilizatorului sa controleze terminalul cu ajutorul comenzilor vocale. Dati click pe urmatoarea imagine pentru a fi transportati la clipul video care va prezinta acest feature.

Comanda vocala poate fi utilizata pentru a deschide tot felul de aplicatii, pentru a accesa functii ale telefonului si pentru a efectua apeluri si a trimite mesaje. Numeroase telefoane Samsung sosesc cu suport pentru comanda vocala, serviciu popular si pe handseturile BlackBerry si Motorola. Functia este creata de catre cei de la VoiceSignal, producatori de software care recunoaste vocea fara a fi nevoie de pregatirea terminalului. Samsung Instinct duce serviciul la urmatorul nivel, acordandu-i mai multa importanta acestei functii.

Dupa cum puteti vedea si in clipul video, acest soft poate fi folosit in tandem cu o serie de aplicatii. Astfel, cu ajutorul sau vet putea porni aplicatii care afiseaza predictii meteo si veti putea chiar sa va folositi vocea pentru a cauta puncte de interes pe harta. GPS-ul va fi si el controlat vocal, usurandu-va sarcina de a opera pe acest terminal mobil.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×