Patentul lui iPhone 3G acum disponibil, gata de a crea confuzie

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.008 ori
<b>Patentul lui iPhone 3G acum disponibil, gata de a crea confuzie</b>Primul patent pentru iPhone 3G cu firmware 2.0 si-a facut aparitia inaintea lansarii terminalului din cadrul WWDC. Aceasta aparitie a creat confuzie in randul fanilor Apple, care analizeaza acum documentatia, incercand sa descopere noi feature-uri...

Primul patent pentru iPhone 3G cu firmware 2.0 si-a facut aparitia inaintea lansarii terminalului din cadrul WWDC. Aceasta aparitie a creat confuzie in randul fanilor Apple, care analizeaza acum documentatia, incercand sa descopere noi feature-uri ascunse.

Patentul consta in 371 de pagini si prezinta noul ecran Home, suportul Flash si cel pentru continuturi Windows Media (in Mobile Safari) plus suport pentru un GPS Bluetooth extern. In mod ingrijorator, nu este nici urma de GPS incorporat in aceste documente. Tot din lumea zvonurilor ingrijoratoare afam ca angajatii O2 din Marea Britanie nu isi mai pot lua liber in data de 9 iulie, in stilul celor de la AT&T. Acest lucru inseamna ca iPhone 3G va poposi la acea data in UK, in ciuda faptului ca angajatii O2 afirma ca lansarea sa va fi amanata pana la Craciun, din cauza unor probleme in procesul de productie.

Pe deasupra, Apple a anuntat ca nu isi va transmite conferinta in Marea Britanie, ceea ce poate jigni cu usurinta publicul si developerii de pe insula. Sa fie acesta un semn ca terminalul chiar va fi lansat mult mai tarziu in UK? Adaugati si lipsa GPS-ului pe lista nemumltumirilor si deja observam cum o situatie de panica isi face aparitia.

Update: Developerul Zibri a descoperit informatii despre GPS in documentele oficiale, dar exista si persoane care nu le-au gasit inca. Cine are rabdarea de a rasfoi 371 de pagini?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×