Compania americană Saygus revine la viață cu un nou smartphone Android high end

Autor:  | Publicat în:  Saygus 485 ori
<b>Compania americană Saygus revine la viață cu un nou smartphone Android high end</b>Un brand american interesant a revenit la viață în această săptămână, lansând un nou terminal mobil atractiv. E vorba despre firma Saygus, care a luat o pauză de 5 ani până la prezentarea unui nou handset pe care îl vedeți mai jos. &nbsp;...

Un brand american interesant a revenit la viață în această săptămână, lansând un nou terminal mobil atractiv. E vorba despre firma Saygus, care a luat o pauză de 5 ani până la prezentarea unui nou handset pe care îl vedeți mai jos.

Ultima oară când am auzit de Saygus era la CES 2010, atunci când compania din Utah prezenta telefonul VPhone. Acela era un device Android cu tastatura QWERTY, capabil de realizarea unor videoconvorbiri. Telefonul a dispărut de pe radar imediat după certificarea în rețeaua Verizon. Iată că acum brandul Saygus a revenit, cu telefonul V-Squared, dotat cu ecran Full HD de 5 inch, procesor quad core Snapdragon de 2.5 GHz și 64 GB stocare.

Avem la dispoziție și slot pentru memorie extra și wireless HD de 60 GHz pentru streaming cu latentă redusă. în plus, terminalul dispune de încărcare wireless Qi, acustică 3D și o cameră high end cu stabilizare optică a imaginii. El oferă și acces root și un scanner biometric special în partea sa dreaptă. Bateria e o unitate de 3500 mAh, cu o tehnologie complet nouă asociată, care crește durata de funcționare a lui V-Squared.

Să vedem dacă și acest model va avea soarta predecesorului...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×