Android 5.0 disponibil acum pe terminalele Nexus mai vechi

Autor:  | Publicat în:  Android 1.120 ori
<b>Android 5.0 disponibil acum pe terminalele Nexus mai vechi</b>După câteva întârzieri provocate de unele buguri ce afectau viața bateriei, Android 5.0 a început în sfârșit să sosească pe terminalele Nexus mai vechi. Astfel, utilizatorii de modele Nexus 4, Nexus 5 și Nexus 7 vor avea parte în următoarele...

După câteva întârzieri provocate de unele buguri ce afectau viața bateriei, Android 5.0 a început în sfârșit să sosească pe terminalele Nexus mai vechi. Astfel, utilizatorii de modele Nexus 4, Nexus 5 și Nexus 7 vor avea parte în următoarele ore de actualizări la Lollipop, în cel mai bun caz.

Rețineți că sosirea lui Android 5.0 are loc în valuri și încă nu e clar cât va dura întregul proces. în trecut, s-a ajuns și până la 3 săptămâni până ce întreg eșantionul de terminale a fost acoperit. Android 5.0 Lollipop vine cu Material Design, un nou mecanism de multitasking, mai arătos, animații mai complexe și îmbunătățiri importante ale consumului de baterie. în plus, s-a umblat la securitate, utilizarea cardurilor microSD e acum mai ampla și sistemul de notificări e acum pe bază de cards.

Google a postat și imaginile de fabrică pentru Nexus 5, 7, 9 și 10, astfel că programatorii și hackerii care se pricep la lucrul cu Android pot face flashing cu softul necesar, urmând instrucțiunile de aici. Android 5.0 e cel mai important update de la Ice Cream Sandwich încoace și suntem curioși în special cum va afecta bateriile terminalelor mobile. Ați primit deja acest release?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×