Android 5.0 disponibil acum pe terminalele Nexus mai vechi

1.170 ori
<b>Android 5.0 disponibil acum pe terminalele Nexus mai vechi</b>După câteva întârzieri provocate de unele buguri ce afectau viața bateriei, Android 5.0 a început în sfârșit să sosească pe terminalele Nexus mai vechi. Astfel, utilizatorii de modele Nexus 4, Nexus 5 și Nexus 7 vor avea parte în următoarele...

După câteva întârzieri provocate de unele buguri ce afectau viața bateriei, Android 5.0 a început în sfârșit să sosească pe terminalele Nexus mai vechi. Astfel, utilizatorii de modele Nexus 4, Nexus 5 și Nexus 7 vor avea parte în următoarele ore de actualizări la Lollipop, în cel mai bun caz.

Rețineți că sosirea lui Android 5.0 are loc în valuri și încă nu e clar cât va dura întregul proces. în trecut, s-a ajuns și până la 3 săptămâni până ce întreg eșantionul de terminale a fost acoperit. Android 5.0 Lollipop vine cu Material Design, un nou mecanism de multitasking, mai arătos, animații mai complexe și îmbunătățiri importante ale consumului de baterie. în plus, s-a umblat la securitate, utilizarea cardurilor microSD e acum mai ampla și sistemul de notificări e acum pe bază de cards.

Google a postat și imaginile de fabrică pentru Nexus 5, 7, 9 și 10, astfel că programatorii și hackerii care se pricep la lucrul cu Android pot face flashing cu softul necesar, urmând instrucțiunile de aici. Android 5.0 e cel mai important update de la Ice Cream Sandwich încoace și suntem curioși în special cum va afecta bateriile terminalelor mobile. Ați primit deja acest release?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×