Compania Brightstar va distribui accesorii HTC in Europa

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.143 ori
<b>Compania Brightstar va distribui accesorii HTC in Europa</b>Celebrul producator de smartphone-uri HTC a semnat recent un contract cu firma Brightstar Europe, care va distribui accesoriile companiei pe continentul european. &nbsp; Brighstar se va ocupa de produsele companiei taiwaneze, care vor ajunge in toate...

Celebrul producator de smartphone-uri HTC a semnat recent un contract cu firma Brightstar Europe, care va distribui accesoriile companiei pe continentul european.

Brighstar se va ocupa de produsele companiei taiwaneze, care vor ajunge in toate tarile europene, canalele de distributie fiind astfel ajutate sa isi indeplineasca scopul. Se pare ca HTC doreste sa obtina profit si in segmentul de accesorii, nu doar in cel al smartphone-urilor, unde sta deja destul de bine.

In plus, de vreme ce publicul este multumit de modele ca HTC Hero, Tattoo sau HD2, de ce nu ar cumpara si gadgeturi extra pentru aceste terminale, produse tot de catre HTC?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×