Spy Shop Black Friday 2017

Premii de pana la 100.000 de dolari, pentru orice informatie despre Apple Tablet!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.169 ori
<b>Premii de pana la 100.000 de dolari, pentru orice informatie despre Apple Tablet!</b>Unele publicatii ar face orice pentru un subiect bun... ajungand pana acolo incat sa premieze sursele care le ofera informatia pe tava. Este cazul unui blog din SUA, Valleywag, care promite recompense de pana la 100.000 de dolari pentru informatii despre...

Unele publicatii ar face orice pentru un subiect bun... ajungand pana acolo incat sa premieze sursele care le ofera informatia pe tava. Este cazul unui blog din SUA, Valleywag, care promite recompense de pana la 100.000 de dolari pentru informatii despre Apple Tablet.

Desi Apple nici macar nu a anuntat acest terminal, care aparent urmeaza sa fie lansat in data de 27 ianuarie, in San Francisco, acest blog doreste exclusivitatea in legatura cu produsul. Valleywag este un blog din reteaua Gawker, axat strict pe subiecte din Silicon Valley si care este gata sa plateasca serios pentru imagini, clipuri video sau o experienta hands on cu noul gadget Apple.

Astfel, aflam ca o serie de imagini valoreaza 10.000 de dolari, in vreme ce un clip video cu iSlate va va aduce 20.000, o imagine sau un clip video cu Steve Jobs cu tabletul in mana 50.000 si marele premiu de 100.000 de dolari va fi acordat celui care ofera terminalul blogului timp de o ora, pentru o experienta hands on.

Washington Post a consultat un avocat, care afirma ca aceasta initiativa ar fi ilegala, deoarece incalca intelegerea de nedivulgare a detaliilor, cu care vine orice produs nelansat inca. Apple i-ar putea da in judecata pe cei de la Valleywag si ar avea castig de cauza. Merita exclusivitatea atata bataie de cap?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×