Compania MagicJack ofera apeluri telefonice gratuite pe computere, smartphone-uri si tableturi

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 2.034 ori
<b>Compania MagicJack ofera apeluri telefonice gratuite pe computere, smartphone-uri si tableturi</b>Initiativa magicJack se bazeaza pe un gadget cu acelasi nume, care va oferi apeluri telefonice gratuite pe PC-uri, smartphone-uri si tableturi. Toate acestea cu ajutorul unui gadget pe care il puteti vedea in imagine. &nbsp; &nbsp; Exista deja o serie de...

Initiativa magicJack se bazeaza pe un gadget cu acelasi nume, care va oferi apeluri telefonice gratuite pe PC-uri, smartphone-uri si tableturi. Toate acestea cu ajutorul unui gadget pe care il puteti vedea in imagine.

Exista deja o serie de softuri care permit apelarea gratuita de pe un PC pe altul si chiar aplicatii care initiaza apeluri telefonice gratuite de pe PC. MagicTalk, serviciul oferit de VocalTec Communications vine cu o oferta mai buna, elimanand total tarifele pentru apelurile in retele fixe si mobile din SUA si Canada.

Nu vor exista limite de timp sau de apeluri, iar totul va fi bazat pe serviciul si gadgetul mentionate mai sus. Softul va debuta in aceasta saptamana pe computere Mac si Windows, iar versiunile ale sale pentru iPad, iPhone, BlackBerry si telefoane Android vor sosi in septembrie si octombrie. Fiecare client magicTalk va primi un numar, asociat software-ului sau.

Retineti faptul ca firma VocalTec (o companie de telefonie, de altfel) va taxa apelurile internationale si va obtine profit de pe urma apelurilor efectuate din alte retele catre clientii sai. Gadgetul magicJack va fi disponibil la pretul de 40 de dolari, la pachet cu un an de convorbiri gratuite (inca un an costa 20 de dolari).

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×