Compania Tata si Samsung lanseaza telefonul dual mode

1.541 ori
<b>Compania Tata si Samsung lanseaza telefonul dual mode</b>Cel de-al doilea mare provider CDMA si cea de-a cincea companie de telefonie mobila din India, Tata Indicom a lansat un handset dual mode, Samsung Duo. Acesta suporta atat conexiuni mobile GSM, cat si CDMA. Presidentele companiei Tata Teleservices,...

Cel de-al doilea mare provider CDMA si cea de-a cincea companie de telefonie mobila din India, Tata Indicom a lansat un handset dual mode, Samsung Duo. Acesta suporta atat conexiuni mobile GSM, cat si CDMA.

Presidentele companiei Tata Teleservices, Vinayak Deshpande a afirmat "In loc sa foloseasca doua terminale mobile, o persoana poate beneficia acum de Samsung Duo, cu aceleasi functii". Odata cu lansarea acestui telefon, Tata spera sa atraga noi abonati, care foloseau deja serviciile altor provideri. Acelasi presedinte al companiei indiene a afirmat ca valoarea pietei autohtone de smartphone-uri se va dubla in acest an, in comparatie cu cea a anului trecut.

Samsung Duo suporta conexiuni la o viteza de pana la 153kb/s si este dotat cu touchscreen, fiind disponibil pe piata intr-o varianta de culoare argintie. Pe masura ce publicul va incepe sa reactioneze la lansarea terminalului, Tata va pune la dispozitie Samsung Duo in alte 2 variante de culoare. Samsung isi consolideaza pozitia in topul producatorilor de terminale mobile, colaborand cu operatori renumiti din tarile unde industria mobila genereaza mari profituri, in special cele din Asia.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×