Detalii despre navigatorul multimedia DMB X2

1.858 ori
<b>Detalii despre navigatorul multimedia DMB X2</b>Se pare ca avem de-a face cu un pachet complet, in cazul acestui gadget, care exceleaza atat la capitolul&nbsp; functii de divertisment portabil, cat si navigatie GPS. Admirati navigatorul X2 in imaginea urmatoare: Terminalul este dotat cu un chipset GPS...

Se pare ca avem de-a face cu un pachet complet, in cazul acestui gadget, care exceleaza atat la capitolul  functii de divertisment portabil, cat si navigatie GPS. Admirati navigatorul X2 in imaginea urmatoare:

Terminalul este dotat cu un chipset GPS SiRFStar III, suport pentru carduri de memorie SDHC (pana la 16GB) si 8GB de memorie flash NAND. Gadgetul sta bine si in ce priveste display-ul, incorporand un touchscreen LCD de 4.3 inch. Functiile DMB TV si suportul pentru numeroase formaturi audio si video (MP3,WMA, OGG , WAV, DivX, XviD, MPEG 1,2,4, WMV 7/8, WMV 9) fac din acest terminal navigatorul ideal pentru persoanele care doresc sa se distreze in timp ce folosesc un device GPS.

Oricat de ciudat ar suna, X2 include o functie karaoke, dar si suport pentru documente Microsoft Office, HTML si Flash. Daca ar avea si capacitatea de a efectua apeluri telefonice si o camera de 5 megapixeli, terminalul ar fi un telefon mobil desavarsit, rivalizand cu numele mari din industria mobila. X2 soseste in 2 variante, cea de 4GB fiind disponibila la pretul de 497 de dolari, iar cea de 8GB la 572 de dolari.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×