Comparație Între abonamente mobile oferite de Telekom Romania și cele afișate de către Orange, Vodafone și Digi Mobil

Autor:  | Publicat în:  TELEKOM 8.074 ori
<b>Comparație Între abonamente mobile oferite de Telekom Romania și cele afișate de către Orange, Vodafone și Digi Mobil</b>După ce ați înțeles cum stă treaba cu noile abonamente ale celor de la Telekom Romania (fostul Cosmote), ne-am decis să vă prezentăm și un articol comparativ între abonamentele oferite de brandul T și cele oferite de principalii operatori de pe...

După ce ați înțeles cum stă treaba cu noile abonamente ale celor de la Telekom Romania (fostul Cosmote), ne-am decis să vă prezentăm și un articol comparativ între abonamentele oferite de brandul T și cele oferite de principalii operatori de pe piață, și anume Orange, Vodafone și Digi Mobil.

Dintre cele 6 planuri tarifare puse la dispoziție de Telekom Romania, am ales ca Nelimitat Promo L să fie abonamentul ce va fi comparat cu soluțiile puse la dispoziție de companiile rivale, mai precis Vodafone RED 19, Digi Mobil Nelimitat și Orange Panteră 20. Aceste abonamente au fost alese în așa fel încât prețul lunar să fie unul apropiat pentru a putea compara beneficiile aduse de fiecare plan tarifar în parte.

 Telekom Nelimitat L PromoVodafone RED 19Orange Panteră 20Digi Mobil Optim Nelimitat
Minute/SMS în rețeanelimitatnelimitatnelimitatnelimitat
Minute/SMS naționalenelimitatnelimitatnelimitatnelimitat (fără SMS-uri)
Minute internaționale100 min internaționale mobil /
nelimitat internațional fix
500 minute internaționale mobil300 mobil/fixnelimitat
Trafic internet la viteză maximă750 MB1 GB1.5 GB5 GB
Extra100 minute roaming, Telecom TV (21 canale TV trafic nelimitat)15 GB stocare Cloud10 GB stocare Cloud 
Preț lunar19.95 EUR19 EUR20 EUR10 EUR

Abonamentul Nelimitat L Promo oferă beneficii precum Telecom TV cu trafic nelimitat în rețea unde veți putea viziona 21 canale TV, plus veți primi 100 minute internaționale mobil și 750 MB trafic de date la viteză 4G, mai departe, rivalii precum Orange, oferă la același preț 300 minute internaționale pe mobil și 1.5 GB trafic de date.

Planul tarifar Nelimitat L Promo reușește să ofere în plus și 100 minute disponibile în roaming, cât și minute nelimitate internaționale către fix. Așadar, noile abonamente introduse de Telekom odată cu debutul pe piața din România vin la pachet atât cu beneficii atractive, dar și cu oferte ce sunt similare în comparație cu cele oferite de Orange, respectiv Vodafone.

De asemenea, în tabelul de mai sus puteți observa și faptul că oferta RCS&RDS este cea mai accesibilă dintre toate, abonamentul în cauză fiind cel mai scump plan tarifar disponibil pentru clienți (10 euro taxă lunară). Cum vi se pare oferta Telekom Romania în comparație cu concurența?

Toate abonamentele Telekom Romania aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×