Iată ofertele propuse de Telekom Romania pentru clienți; primim un pachet complet de servicii pe aceeași factură

Autor:  | Publicat în:  TELEKOM 8.717 ori
<b>Iată ofertele propuse de Telekom Romania pentru clienți; primim un pachet complet de servicii pe aceeași factură</b>După cum ați aflat anterior, astăzi în cadrul unui eveniment, brandul Telekom Romania a fost anunțat oficial, urmând ca debutul să se întâmple chiar mâine pe 13 septembrie. în timp ce ofertele încă așteaptă a fi publicate pe site-ul oficial...

După cum ați aflat anterior, astăzi în cadrul unui eveniment, brandul Telekom Romania a fost anunțat oficial, urmând ca debutul să se întâmple chiar mâine pe 13 septembrie. în timp ce ofertele încă așteaptă a fi publicate pe site-ul oficial telekom.ro, aflați că noi am ajuns în posesia acestora și vă putem prezenta planurile tarifare și serviciile prin care Telekom încearcă să cucerească publicul român.

Astfel, odată cu intrarea Telekom pe piața din România, vom beneficia de un nou concept prin care pe o singură factură ne vom bucura de divertisment și comunicare de 4 ori nelimitat pentru broadband mobil și fix, voce mobilă și fixă și divertisment TV. De asemenea, toate pachetele Telekom Romania vor include acces la noul Telekom TV sub formă de serviciu web sau aplicație mobilă.

Iată ofertele propuse de Telekom Romania pentru clienți; primim un pachet complet de servicii pe aceeași factură

în rândurile de mai jos veți putea regăsi rând pe rând ofertele aduse de Telekom la capitolul comunicare și pachete de televiziune. Vom începe cu prima ofertă și anume pachetele De 4 ori nelimitat ce aduc comunicare fixă/mobilă, televiziune și internet în același timp. Vom putea alege fie pachete cu telefoane, fie doar serviciile mai sus menționate.

De 3 ori nelimitat

Un astfel de exemplu ar fi pachetul cu Samsung Galaxy Trend Lite ce aduce minute și SMS-uri naționale nelimitate, minute internaționale nelimitate către fix, 250 minute internaționale către mobil, 1.5 GB trafic de date, până la 126 canale TV (12 HD), internet cu viteze de până la 100 Mbps + router wireless inclus și serviciul de voce fixă (nelimitat minute în rețele naționale fixe și în Telekom România + 100 minute naționale/internaționale).

Iată ofertele propuse de Telekom Romania pentru clienți; primim un pachet complet de servicii pe aceeași factură

Aflați că pentru un asemenea pachet va trebui să scoateți din buzunar suma de 31 euro (140 lei), ofertă ce nu sună deloc rău, ținând cont de faptul că avem la dispoziție toate serviciile de care avem nevoie pe o singură factură, plus un smartphone cu dotări destul de bune inclus în preț.

 Nelimitat SNelimitat Date MNelimitat Voce MNelimitat L PromoNelimitat XLNelimitat XXL
Minute și SMS în rețeaNelimitatNelimitatNelimitatNelimitatNelimitatNelimitat
Minute și SMS naționale/internaționale fix200200750NelimitatNelimitatNelimitat
Minute internaționale mobil---100400400
SMS internaționale mobil----100400
Minute în roaming---100100400
Trafic la viteză maximă200 MB750 MB (4G)200750 MB (4G)2 GB (4G)5 GB (4G)
Internet în roaming----100 MB400 MB
Preț/lună9.95 EUR14.95 EUR14.95 EUR19.95 EUR24.95 EUR49.95 EUR

Trecând la abonamentele mobile, observăm faptul că acestea sunt oferite la prețuri cuprinse între 10 și 50 euro, minutele și SMS-urile fiind nelimitate în rețea pentru toate cele 6 planuri tarifare. Un telefon recomandat spre achiziție este modelul Nokia Lumia 635, device ce este oferit la un preț de 99 lei împreună cu abonamentul Nelimitat L Promo.

Iată ofertele propuse de Telekom Romania pentru clienți; primim un pachet complet de servicii pe aceeași factură

Acesta din urmă ne oferă minute și mesaje nelimitate în rețea, 200 sms-uri/minute naționale și minute internaționale către fix, internet nelimitat cu primii 750 MB la viteză maximă, totul la un preț de 19.95 euro taxă lunară timp de doi ani. Mai jos puteți vedea și oferta de internet nelimitat pentru tabletă.

 Internet Nelimitat XSInternet Nelimitat SInternet Nelimitat MInternet Nelimitat LInternet Nelimitat XLInternet Nelimitat XXLInternet Nelimitat T
Trafic la viteză maximă700 MB4 GB6 GB12 GB (4G)25 GB (4G)100 GB (4G)3 GB
Preț/lună6 EUR10 EUR13 EUR16 EUR22 EUR30 EUR33.48 EUR

De asemenea, planul tarifar Internet Nelimitat T vă va aduce la pachet și tableta Samsung Galaxy Tab 4 T335 8 inch la prețul de 129 lei. Totodată, vom putea beneficia și de mai mult trafic de date prin intermediul planurilor tarifare Internet Extra GB ce aduce în plus 1 GB de trafic pentru 4 euro, sau Internet Extra 4G care oferă trafic de date la viteze 4G pentru 3 euro taxă lunară.

Iată ofertele propuse de Telekom Romania pentru clienți; primim un pachet complet de servicii pe aceeași factură

La capitolul televiziune suntem întâmpinați cu 3 abonamente special create în funcție de preferințele clienților. Printre acestea se numără Televiziune S, Televiziune M, respectiv Televiziune L. Aflați că acestea au tarife cuprinse între 6.70 euro și 12.90 euro taxă lunară, tarife ce pot crește odată cu alegerea unui pachet extra de canale TV. Cum vi se par ofertele Telekom?

 Canale SatelitCanale DigitaleTaxă lunară
Televiziune S628131 LEI (6.70 eur)
Televiziune M7910442 LEI (9.18 eur)
Televiziune L10512659 LEI (12.90 eur)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×