Componentele pentru cea de-a 4-a generație Microsoft Surface vor intra În producție În luna septembrie

482 ori
<b>Componentele pentru cea de-a 4-a generație Microsoft Surface vor intra În producție În luna septembrie</b>Deși în cadrul conferinței Build 2014, Microsoft a lansat oficial generația a 3-a a celebrei tablete Surface, se pare că procesul de dezvoltare a generației numărul 4 este pe cale să înceapă. Această știre vine din partea distribuitorilor de...

Deși în cadrul conferinței Build 2014, Microsoft a lansat oficial generația a 3-a a celebrei tablete Surface, se pare că procesul de dezvoltare a generației numărul 4 este pe cale să înceapă. Această știre vine din partea distribuitorilor de produse care afirmă faptul că o serie de componente pentru următoarea tabletă Surface vor intra în producție în masă în luna septembrie a acestui an.

Potrivit acestora, producătorul PegatronTechnology va începe producția de componente pentru Microsoft Surface 4 la finalul trimestrului 2 din acest an. Aflăm și faptul că display-ul va fi produs de către Young Fast și TPK, lentilele pentru camera foto de către Largan Precision și Nexmax, iar carcasa de către compania Ju Teng.

Din punct de vedere al lansării pe piață, noul model Surface va fi anunțat oficial anul viitor în luna iunie, urmând ca lansarea propriu-zisă în magazine să aibă loc în octombrie 2015. Potrivit ultimelor statistici, Microsoft a reușit să livreze 1,3 milioane de tablete Surface în trimestrul 4 din 2013, număr ce reprezintă o creștere cu 900.000 unități față de vânzările înregistrate în trimestrul 3.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×