Ethon Thundergod, un nou smartphone ce vine cu o baterie-monstru de 5000 mAh

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.175 ori
<b>Ethon Thundergod, un nou smartphone ce vine cu o baterie-monstru de 5000 mAh</b>Probabil cu toții ne întâlnim cu o problemă destul de mare atunci când folosim un smartphone, și anume durata de viață a bateriei care uneori nu oferă nici măcar 24 ore de funcționare. Cu toate acestea, se pare că de acum înainte nu ne vom...

Probabil cu toții ne întâlnim cu o problemă destul de mare atunci când folosim un smartphone, și anume durata de viață a bateriei care uneori nu oferă nici măcar 24 ore de funcționare. Cu toate acestea, se pare că de acum înainte nu ne vom mai face griji de acest lucru, întrucât pe piață și-a făcut apariția un nou smartphone ce vine la pachet cu o baterie de 5000 mAh, device numit Ethon Thundergod.

Deși așteptările ca un astfel de device să fie destul mare în talie, aflați că terminalul în cauză reușește să măsoare doar 9 mm în grosime. Acesta dispune de un procesor octa-core Mediatek MTK6592 tactat la 1.7 GHz sau 2.0 GHz, un GPU Mali-450, 2 GB RAM și sistemul de operare Android 4.2 JellyBean.

în timp ce detaliile despre display rămân încă necunoscute, primim informații despre autonomia incredibilă oferită de această baterie-monstru de 5000 mAh, și anume faptul că această unitate oferă până la 1100 ore / 46 de zile de autonomie în modul stand-by.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×