Concept: Hyper telefonul Xiaomi Mi3 ar putea avea 16 GB RAM, procesor 8 core, preț de 320 dolari

1.537 ori
<b>Concept: Hyper telefonul Xiaomi Mi3 ar putea avea 16 GB RAM, procesor 8 core, preț de 320 dolari</b>Despre primul telefon Xiaomi și modelul Xiaomi Mi2 știm cam tot ce se poate afla și anume că ele costă în jur de 300 de dolari și au dotări foarte bune, chiar peste Galaxy S III. Așteptările pentru Xiaomi Mi3 sunt foarte mari, astfel că...

Despre primul telefon Xiaomi și modelul Xiaomi Mi2 știm cam tot ce se poate afla și anume că ele costă în jur de 300 de dolari și au dotări foarte bune, chiar peste Galaxy S III. Așteptările pentru Xiaomi Mi3 sunt foarte mari, astfel că telefonul chinezesc trebuie să livreze. Până atunci avem un fan al brandului Xiaomi, care prezintă propria sa viziune asupra terminalului.

Xiaomi Mi3 ar trebui să aibă prețul de 320 de dolari, dacă speculațiile fanului Xiaomi sunt reale. El își imaginează că acest nou venit va avea și dotări foarte bune, inclusiv un procesor 8 core. Imaginile pe care le vedeți aici sunt realizate de către aceeași persoană, deci avem de-a face cu un concept, nu cu un telefon real. Mi3 încorporează un procesor 8 core de 1.8 GHz, un display AMOLED de 4.5 inch, cu rezoluție full HD și are o carcasă cu grosime de doar 5.1 mm.

Concept: Hyper telefonul Xiaomi Mi3 ar putea avea 16 GB RAM, procesor 8 core, preț de 320 dolari

Beneficiem și de o cantitate enormă de RAM, 16 GB, plus 150 GB memorie internă, iar în partea din spate a handsetului se afla o cameră de 12 megapixeli (F/1.2) cu bliț dual LED. Telefonul rulează probabil Android 4.2 sau poate chiar Key Lime Pie, cu Miui 5.0 aplicat peste. Xiaomi a testat deja o cameră de 12 megapixeli, deci am putea vedea un astfel de senzor, iar un procesor 8 core de la Samsung pare realizabil pe acest model... Consider că un astfel de handset ar avea un succes uriaș, chiar și la noi și chiar și la 500 de euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×