Allview anunță S-Bass și S-Tube, difuzoare cu Bluetooth pentru tablete și telefoane

Autor:  | Publicat în:  Allview 2.808 ori
<b>Allview anunță S-Bass și S-Tube, difuzoare cu Bluetooth pentru tablete și telefoane</b>Allview începe săptămâna cu un anunț, prezentând noi accesorii pentru device-uri mobile: difuzoarele Bluetooth S-Bass și S-Tube. E vorba despre difuzoare moderne cu funcție Bluetooth, pe care le puteți admira mai jos. Raza lor de acțiune este de...

Allview începe săptămâna cu un anunț, prezentând noi accesorii pentru device-uri mobile: difuzoarele BluetoothS-Bass și S-Tube. E vorba despre difuzoare moderne cu funcție Bluetooth, pe care le puteți admira mai jos. Raza lor de acțiune este de 10 metri, iar gadgeturile sunt disponibile în culori variate.

Ele vin la pachet cu un cablu pentru conectarea la terminalele ce nu dispun de Bluetooth. S-Bass este un difuzor puternic, care oferă sunet clar și bas puternic. Produsul cântărește doar 234 de grame și poate fi transportat cu ușurință de către utilizator. S-Bass dispune și de o funcție Handsfree, astfe că utilizatorul aflat la volan poate prelua un apel telefonic și apoi să repornească muzica după ce termină convorbirea. Modelul este disponibil pe roșu, gri și alb sidef.

Allview S-Tube

Celălalt terminal, S-Tube are un aspect modern și vine cu un suport inclus, ce permite atașarea la tableta sau telefon. Gadgetul e disponibil pe alb perlat, argintiu, roșu și crom. Produsele vin cu cablu jack de 3.5 mm și pot fi conectate prin intermediul său la terminalele fără Bluetooth. S-Bass costa 149 lei, iar S-Tube 229 lei, iar primul are o putere de 2 W, in vreme ce al doilea gadget de 2 X 2W.

Allview S-Tube

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×