Concursul anual de aruncare cu telefonul câștigat de Finlanda! 100 de metri distanță pentru câștigător!

1.213 ori
<b>Concursul anual de aruncare cu telefonul câștigat de Finlanda! 100 de metri distanță pentru câștigător!</b>Finlanda are printre tradiții și un insolit concurs de aruncare cu telefonul mobil, pe care în acest an l-a câștigat chiar un reprezentant al țării gazda. Concursul este internațional și a fost câștigat de către Ere Karjalainen, care a atins...

Finlanda are printre tradiții și un insolit concurs de aruncare cu telefonul mobil, pe care în acest an l-a câștigat chiar un reprezentant al țării gazda. Concursul este internațional și a fost câștigat de către Ere Karjalainen, care a atins 101 metri distanță cu aruncarea sa.

Secretul lui Ere pare a fi fost o băută serioasă cu o zi înainte, sau cel puțin așa afirmă el. Desfășurat la Savonlinna, Finlanda acest concurs implică 3 categorii de aruncări și are loc anual. Cele 3 categorii includ o aruncare peste umăr, scopul aici fiind distanța lungă, apoi categoria Freestyle, care are ca ținta estetica aruncării și creativitatea și apoi categoria Junior, pentru copii sub 12 ani. Organizatorii afirma că acesta este un sport finlandez modern și axat pe reciclare și distracție.

Prima ediție a avut loc în 2000 tot în Savonlinna și popularitatea a crescut de atunci, concursuri similare având loc și în alte țări. Atleta Jonna Mattero, expertă în aruncarea cu ciocanul a câștigat proba feminină, cu o aruncare de 42 de metri. Aflați că toate telefoanele sunt reciclate după aceasta competiție. Ar prinde și la noi o astfel de probă? Ce ziceți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×