Slice Ice Review - tăiem gheață și evităm pinguinii, simplu ca bună ziua! (Video)

2.600 ori
<b>Slice Ice Review - tăiem gheață și evităm pinguinii, simplu ca bună ziua! (Video)</b>Puteți juca NOVA 3 sau Mass Effect pe telefoane și tablete Android, sau puteți juca titluri simple ca Angry Birds și acest Slice Ice, pe care vi-l prezentăm astăzi. îl găsiți gratuit în Google Play Store și aflați că jocul ocupa doar 7.9 MB...

Puteți juca NOVA 3 sau Mass Effect pe telefoane și tablete Android, sau puteți juca titluri simple ca Angry Birds și acest Slice Ice, pe care vi-l prezentăm astăzi. îl găsiți gratuit în Google Play Store și aflați că jocul ocupa doar 7.9 MB și este creat de către Hyperkani.

Ideea din spatele său e foarte simplă: aveți o suprafață din gheață la dispoziție și pinguini care navighează pe ea. Trebuie să tăiați destulă gheață încât să umpleți un pahar aflat pe ecran, dar fără să despărțiți pinguinii sau să îi "tăiați". Pentru a taia gheata faceti pur si simplu swipe pe ecran. Slice Ice oferă 165 de nivele de joc, în 11 lumi diferite și va pune la dispoziție și alte creaturi care să vă încurce, precum focile. Focile pot fi tăiate separat, pe o altă bucată de gheață, pentru a nu încurca pinguinii. Am testat jocul pe un telefon Huawei Ascend P1 și ne-am distrat de minune.

Slice IceSlice Ice

Jocul poate provoca dependenta, mai ales că are atât de multe nivele și că uneori veți fi foarte aproape de a termina un nivel, dar un milimetru de gheata va strica tot. Primiți și diferite powerupuri, sau puteti sa le cumpărați. Spre exemplu există un powerup care încetinește pinguinii și altul care face focile și pinguinii mai mici, deci puteți tăia gheața mai ușor. Idealul e să ajungeți la cantitatea ideală de gheață din cât mai puține tăieturi. Un joc de nota 7 din 10, pe care îl găsiți aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×