Connext - consola si telefon in acelasi ambalaj

Autor:  | Publicat în:  Design projects 1.084 ori
<b>Connext - consola si telefon in acelasi ambalaj</b>Connext este un terminal flexibil desenat de cei de la Yanko Design, capabil sa suplineasca majoritatea gadgeturilor populare, de la consola, la telefon mobil, PC sau MP3 player. Iata acest device incredibil sub o serie de forme diferite: &nbsp; Connext...

Connext este un terminal flexibil desenat de cei de la Yanko Design, capabil sa suplineasca majoritatea gadgeturilor populare, de la consola, la telefon mobil, PC sau MP3 player. Iata acest device incredibil sub o serie de forme diferite:

Connext combina tehnologia touchscreen OLED cu flexibilitatea hartiei electronice (E-paper), gadgetul transformandu-se cu usurinta din player in ceas sau telefon mobil, atat virtual cat si fizic. Apasand unul dintre cele sase taste Mode, utilizatorul va avea acces la o anumita functie a acestui terminal utopic. Connext nu este destinat doar productivitatii, incurajand interactiunea interumana si servind drept podoaba, atunci cand este purtat ca un colier.

Imaginati-va ca jucati ultimul Star Wars pe un gadget ce seamana cu un PSP, alungit si infasurat in jurul mainii dumnevoastra sub forma unei bratari. Desi pare a fi vorba despre un concept SF, Connext este un terminal realizabil datorita tehnologiilor actuale. Singura problema pare a veni de la faptul ca utilizatorii se pot "rataci" in interfata gadgetului, schimband modurile acestuia de functionare.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×