Huawei P9 Plus: Design superb, elegant, uşor alunecos

1.313 ori
<b>Huawei P9 Plus: Design superb, elegant, uşor alunecos</b>Prima oară când am luat contact cu Huawei P9 Plus am crezut că am de-a face cu un terminal cu spate din sticlă, pentru că metalul lucea în mod deosebit şi era şi destul de alunecos. După ceva documentare am constatat că e vorba despre un corp metalic

Prima oară când am luat contact cu Huawei P9 Plus am crezut că nu văd bine și am un terminal cu spate din sticlă, pentru că metalul lucea în mod deosebit şi era şi destul de alunecos. Avem însă un corp metalic unibody aici, ca şi la Huawei P9, doar că puţin mai mare.

Huawei P9 Plus aduce o diagonală de 5.5 inch, în creştere de la cei 5.2 inch ai lui Huawei P9. Talia e excelentă pentru anul 2016, 6.98 mm, în mare la fel cu cei 7 mm ai lui P9. Evident, greutatea a crescut de la 144 grame (P9) la 162 grame. Acest lucru nu e ceva rău, dimpotrivă, pentru deoarece pe P9 îl criticam pentru că se simte prea uşor, prea ca o jucărie în mână.

Astfel, varianta phablet se simte mai sigură şi solidă, în special la sesiuni lungi de gaming şi vizionare video. E un telefon comod şi poate fi utilizat cu o singură mâna fără probleme. Butoanele sunt bine integrate şi spatele lucios e magnet de amprente şi e şi alunecos puţin. Huawei P9 Plus vine pe auriu, gri sau alb şi reuşeşte performanţa de a fi mai uşor şi subţire decât iPhone 6s Plus, cu multe grame chiar, deşi au aceeaşi diagonală.

Muchiile ecranului sunt subţiri, iar în față avem un panou 2.5D arătos. E şocant şi că zona camerei nu are vreo protuberanță, având în vedere tehnologia de vârf inclusă la bord. Muchiile au parte de prelucrarea de tip "diamond cut" şi luciul metalului este spectaculos, iar per total acest phablet e elegant, comod şi foarte solid construit. Un element aparte e și culoarea roșie atribuită butonului On/Off.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×