Consilierii locali din Prahova au vorbit de 5000 de euro in 3 ani!

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 747 ori
<b>Consilierii locali din Prahova au vorbit de 5000 de euro in 3 ani!</b>A fost un mandat ocupat pentru consilierii locali din Prahova, care au vorbit de 15.859 de lei in 3 ani, adica aproximativ 5.000 de euro, dupa cum ne informeaza Evenimentul Zilei. Sa includa aceasta suma si mesajele trimise recent sub forma de spam pe...

A fost un mandat ocupat pentru consilierii locali din Prahova, care au vorbit de 15.859 de lei in 3 ani, adica aproximativ 5.000 de euro, dupa cum ne informeaza Evenimentul Zilei.

Sa includa aceasta suma si mesajele trimise recent sub forma de spam pe telefoanele alegatorilor, indemnandu-i sa voteze un anumit candidat? Iata ce fac alesii nostri cu telefoanele mobile, iar daca utilizarea lor ar cauza cancer, ne-am ingrijora sincer pentru acestia, de vreme ce se expun foarte des pericolului.

Primaria Ploiesti ne informeaza ca suma de 5000 de euro reprezinta contravaloarea abonamentelor cu 50 de minute incluse si a fost platita din bugetul local. Conform acelorasi autoritati, facturile ce au depasit valoarea abonamentelor au fost platite din salariile alesilor locali, oricat de incredibila ar parea initiativa. Acum ramane de vazut daca fostii consilieri nu s-au indragostit prea mult de aceste abonamente si telefoane, de vreme ce vor trebui sa le returneze, odata cu debutul mandatului noilor alesi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×