Sistemul de operarare BlackBerry 4.6 lansat in curand?

974 ori

Conform ultimelor zvonuri, terminalele BlackBerry Bold si Thunder (9500) ar putea beneficia in curand de mult-asteptatul sistem de operare BLackBerry OS 4.6. De data aceasta zvonurile par reale, de vreme ce detalii despre noul OS au aparut pe pagina...

Conform ultimelor zvonuri, terminalele BlackBerry Bold si Thunder (9500) ar putea beneficia in curand de mult-asteptatul sistem de operare BLackBerry OS 4.6.

BLackBerry OS 4.6

De data aceasta zvonurile par reale, de vreme ce detalii despre noul OS au aparut pe pagina Horizon Wireless Online. Astfel, aflam ca versiunea 4.6 va oferi o experienta mai buna de browsing, zoom cu ajutorul trackball-ului, sincronizare muzicala si o optiune de a selecta marimea ecranului Home. Toate aceste functii vor fi insotite de o verificare constanta a corectitudinii cuvintelor tastate, un feature util pentru cei grabiti, care fac multe greseli gramaticale si "mananca" litere.

Pentru ca tocmai s-a lansat iPhone 3G cu firmware-ul 2.0, ar fi pacat ca RIM, producatorul lui BlackBerry sa nu dea replica celor de Apple, prin terminalul Thunder plus noul OS. Ramane de vazut daca BlackBerry-ul va iesi triumfator din acest duel, avand in vedere faptul ca actiunile RIM au inceput sa scada de indata ca noul iPhone a fost anuntat.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×