Consolă Valve Steam Box sosește În fază de prototip În această primăvară

Autor:  | Publicat în:  Console 878 ori
<b>Consolă Valve Steam Box sosește În fază de prototip În această primăvară</b>Se pare că în ziua de azi îți trebuie doar un serviciu de gaming sau magazin de aplicații în jurul căruia să construiești o consolă de gaming. Astfel, după ce Ouya ne-a oferit o consolă Android bazat pe PlayStore și specificații de...

Se pare că în ziua de azi îți trebuie doar un serviciu de gaming sau magazin de aplicații în jurul căruia să construiești o consolă de gaming. Astfel, după ce Ouya ne-a oferit o consolă Android bazat pe PlayStore și specificații de smartphone high end, acum se pare că vom avea și o consolă Steam.

 
în plus, prototipurile acestui device vor debuta chiar în această primăvară, conform celor de la Valve, care au avut o discuție cu BBC. Consolă se numește Steam Box și în acest moment Valve lucrează cu partenerii hardware, în încercarea de a atinge niște specificații viabile, atât că performanță, cât și că preț. în următoarele luni dezvoltatorii vor primi câteva prototipuri și câțiva gameri norocoși vor avea ocazia să evalueze noul device.

Valve Steam Box

 
Valve afirmă că e posibil că produsul să fie finanțat de către companii software și se teme de un preț prea mare pentru Steam Box. Se pare că acest gadget nu se va axă doar pe jocuri, ci va oferi acces și la Netflix și alte servicii de video conferințe și streaming sau playback multimedia. Cu PS4 anunțat, Ouya gata să ajungă în magazine și Xbox 720 gata și el de debut, vom mai avea oare timp și de Steam Box?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×