Sony Xperia L ajunge pe web, Încă un model midrange! Iată specificațiile!

1.280 ori
<b>Sony Xperia L ajunge pe web, Încă un model midrange! Iată specificațiile!</b>Sony își continuă aventură alfabetică, astăzi cu un nou model numit după o literă a alfabetului. E vorba despre Sony Xperia L, un alt handset midrange despre care nu avem decât câteva informații și nici o imagine. &nbsp; &nbsp; Zvonurile...

Sony își continuă aventură alfabetică, astăzi cu un nou model numit după o literă a alfabetului. E vorba despre Sony Xperia L, un alt handset midrange despre care nu avem decât câteva informații și nici o imagine.

 
Zvonurile afirmă că telefonul va fi dotat cu un display FWVGA de 4.3 inch, suportând o rezoluție de 480 x 854 pixeli, procesor dual core Snapdragon de 1 GHz și GPU Adreno 305. Device-ul are nume de cod TaoShan și va fi dotat cu cel mai nou senzor Exmor RS în cadrul unei camere de 8 megapixeli, care promite performanță sporită low light. Alte dotări includ o baterie de 1700 mah, 8 GB memorie internă și slot microSD.  
 
Xperia L măsoară 9.7 mm în grosime și rulează Android 4.1.2 Jelly Bean. Se zvonește că acest model va fi anunțat în același timp cu Sony Xperia SP, care a ajuns deja pe web sub numele de cod C530X. Oare când va consideră Sony că numele sale induc confuzie, cu atât de multe litere și dotări similare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×