Sony Xperia L ajunge pe web, Încă un model midrange! Iată specificațiile!

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.211 ori
<b>Sony Xperia L ajunge pe web, Încă un model midrange! Iată specificațiile!</b>Sony își continuă aventură alfabetică, astăzi cu un nou model numit după o literă a alfabetului. E vorba despre Sony Xperia L, un alt handset midrange despre care nu avem decât câteva informații și nici o imagine. &nbsp; &nbsp; Zvonurile...

Sony își continuă aventură alfabetică, astăzi cu un nou model numit după o literă a alfabetului. E vorba despre Sony Xperia L, un alt handset midrange despre care nu avem decât câteva informații și nici o imagine.

 
Zvonurile afirmă că telefonul va fi dotat cu un display FWVGA de 4.3 inch, suportând o rezoluție de 480 x 854 pixeli, procesor dual core Snapdragon de 1 GHz și GPU Adreno 305. Device-ul are nume de cod TaoShan și va fi dotat cu cel mai nou senzor Exmor RS în cadrul unei camere de 8 megapixeli, care promite performanță sporită low light. Alte dotări includ o baterie de 1700 mah, 8 GB memorie internă și slot microSD.  
 
Xperia L măsoară 9.7 mm în grosime și rulează Android 4.1.2 Jelly Bean. Se zvonește că acest model va fi anunțat în același timp cu Sony Xperia SP, care a ajuns deja pe web sub numele de cod C530X. Oare când va consideră Sony că numele sale induc confuzie, cu atât de multe litere și dotări similare?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×