Copiii sub 13 ani petrec În medie 2 ore pe zi jucând jocuri pe mobil/tabletă (Studiu)

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 477 ori
<b>Copiii sub 13 ani petrec În medie 2 ore pe zi jucând jocuri pe mobil/tabletă (Studiu)</b>Un studiu al celor de la NPD Group arată faptul că în medie, copiii sub 13 ani petrec 2 ore pe zi jucându-se pe tableta sau mobil. Același studiu arată că a crescut durata pe care persoanele o petrec jucându-se pe terminale mobile, cu 57% față...

Un studiu al celor de la NPD Group arată faptul că în medie, copiii sub 13 ani petrec 2 ore pe zi jucându-se pe tableta sau mobil. Același studiu arată că a crescut durata pe care persoanele o petrec jucându-se pe terminale mobile, cu 57% față de acum 2 ani.

Studiul a fost realizat de către NPD între 24 noiembrie și 5 decembrie 2014, incluzând 5566 de respondenți, cu vârste de la 2 ani în sus. Cei sub 18 ani au completat formularele sub supravegherea părinților și cu ajutorul lor, unde era nevoie. în cazul copiilor prea mici, părinții au răspuns în locul lor. Marii gameri ai segmentului analizat de studiu se încadrează în segmentul de vârsta între 2 și 12 ani, ceea ce înseamnă că gamingul mobil pornește de la vârste fragede.

Acest segment demografic este și foarte productiv pentru creatorii de jocuri, find al doilea cel mai mare cheltuitor pe titlurile pe mobil. Doar gamerii cu vârste între 30 și 44 de ani cheltuiesc mai mult pe jocuri. Majoritatea celor care au răspuns la întrebări se joacă și pe Xbox sau PlayStation, deci au și alternative și totuși prefera mobilul sau tableta. Sincer să fiu 2 ore pe zi sună destul de mult pentru un copil, mai ales că aceasta este doar media și nu maximul, deci e posibil să se ajungă chiar la mai mult.

Voi câte ore sau zeci de minute petreceți jucând Candy Crush sau Asphalt 8?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×