Următorul telefon Nexus ar putea fi Nexus 4 2015, cu branding Xperia!? (Zvon)

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.095 ori
<b>Următorul telefon Nexus ar putea fi Nexus 4 2015, cu branding Xperia!? (Zvon)</b>Probabil cel mai șocant zvon de început de an e faptul că avem detalii despre următorul telefon Nexus. Evident, totul e la nivel de zvon și până și @evleaks afirmă că e vorba despre un fals bine pus la punct. Ei bine, am descoperit imaginile de...

Probabil cel mai șocant zvon de început de an e faptul că avem detalii despre următorul telefon Nexus. Evident, totul e la nivel de zvon și până și @evleaks afirmă că e vorba despre un fals bine pus la punct. Ei bine, am descoperit imaginile de mai jos pe web via Alex Bartiș și între timp s-a stârnit o discuție aprinsă pe Reddit.

Există doar două teorii aici: acesta este un fals și nu vom primi un Nexus 4 2015 produs de Sony, sau doi, terminalul este real, dar nu va sosi chiar sub această formă. Cele mai bizare sunt dotările menționate în documentele teoretic oficiale Google. Se vorbește despre un display de doar 4.3 inch, 3 GB RAM, procesor Snapdragon 805 și 32 sau 64 GB stocare.

Sony Nexus 4 2015

Handsetul vine și cu NFC, o baterie uriașă de 3780 mAh, puțin cam mult pentru un asemenea ecran și un design destul de masiv, dacă luăm în calcul ultima imagine. Formatul carcasei acestui model, mai ales partea din spate aduce cu cel al lui Nexus 4 și Nexus 5, în vreme ce zonă frontală amintește de un HTC sau Nexus 6, prin difuzoarele frontale.

Nexus 4 2015

E ciudată și mențiunea lui Android 4.4 aici. După un Nexus 6 considerat prea mare de mulți fani, e oare Google gata să coproducă un telefon... prea mic?!

Sony Nexus 4 2015

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×