Creatorul TikTok are în plan dezvoltarea unui smartphone în parteneriat cu firma chineză Smartisan

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 491 ori
<b>Creatorul TikTok are în plan dezvoltarea unui smartphone în parteneriat cu firma chineză Smartisan</b>Creatorul TikTok și anume ByteDance are planuri mari pentru perioada următoare și pe lângă lansarea unui serviciu de streaming audio se pare că dorește să aducă pe piață și un smartphone. Aceste vești tocmai ce au sosit

Creatorul TikTok și anume ByteDance are planuri mari pentru perioada următoare și pe lângă lansarea unui serviciu de streaming audio se pare că dorește să aducă pe piață și un smartphone. Aceste vești tocmai ce au sosit online și descoperim că partenerul din acest proiect va fi compania chineză Smartisan care se remarcă prin device-urile cu design simplist pe care le comercializează în China.

Telefonul va sosi cu aplicațiile ByteDance preinstalate la pachet, cu TikTok bineînțeles și cu aplicația nativă de streaming audio amintită și mai sus. Din păcate singurele detalii apărute în presa online se opresc aici, astfel că nu știm ce OS va rula dispozitivul, care vor fi dotările sale și nici cât va costa.

În trecut am mai văzut asemenea smartphone-uri create în jurul unei aplicații precum Facebook (HTC First) sau Amazon Fire Phone, dispozitive care nu au rupt gura târgului. Așteptăm să vedem ce alte leak-uri mai apar și dacă informația va fi confirmată drept reală de către creatorul TikTok.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×