Compania din spatele lui TikTok pregătește un serviciu de streaming muzical în stil Spotify

666 ori
<b>Compania din spatele lui TikTok pregătește un serviciu de streaming muzical în stil Spotify</b>TikTok a ajuns un fenomen uriaș, o rețea de partajare video cu sute de milioane de utilizatori, în special în Asia. Compania din spatele sau, ByteDance investește cu cap, pregătind un serviciu de streaming muzical în genul

TikTok a ajuns un fenomen uriaș, o rețea de partajare video cu sute de milioane de utilizatori, în special în Asia. Compania din spatele sau, ByteDance investește cu cap, pregătind un serviciu de streaming muzical în genul lui Spotify. TikTok seamănă cu o combinație dintre Snapchat și Vine, iar succesul său e pus pe seama multiplelor opțiuni de editare video, cu fundaluri haioase, melodii și efecte video complexe.

Rivalul pentru Spotify va fi un serviciu de streaming cu plată, lansat pe piețele emergente. Va debuta întâi în țările din lumea a treia, acolo unde servicii ca Spotify, Apple Music, Deezer sau Pandora nu au câștigat teren încă. Firma ByteDance și-ar fi asigurat deja drepturile pentru conținuturi muzicale de la casele de discuri Times Music și T-Series, giganți din India.

În Asia există deja alternative la Spotify, precum QQ Music de la Tencent și YouTube, ambele gratuite. ByteDance a mai lansat ceva nou în această săptămână, un serviciu numit Flipchat, aplicație de mesagerie care combină chatul cu apelurile video și o rețea de socializare pe bază de feed, grupuri și forumuri. E promovată ca mediu ideal pentru a comenta filme.

Revenind la serviciul de streaming muzical, nu are încă preț lunar sau nume.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×