Cumparaturile cu telefonul mobil iau avant

Autor:  | Publicat în:  Financiare 1.271 ori
<b>Cumparaturile cu telefonul mobil iau avant</b>Polo Ralph Lauren va lansa in curand un site comercial, care va permite utilizatorilor sai sa faca shopping cu ajutorul telefonului mobil. Initiativa retailerului de lux va reprezenta un nou trend in SUA, in vreme ce in Japonia cumparaturile cu telefonul...

Polo Ralph Lauren va lansa in curand un site comercial, care va permite utilizatorilor sai sa faca shopping cu ajutorul telefonului mobil. Initiativa retailerului de lux va reprezenta un nou trend in SUA, in vreme ce in Japonia cumparaturile cu telefonul mobil sunt deja un lucru normal.

La ora actuala doar persoanele care au vagi cunostiinte tehnologice pot face shopping cu ajutorul handsetului personal, cel putin in cazul publicului din SUA, dupa cum afirma David Lauren, vicepresedinte al departamentului de marketing al companiei Ralph Lauren. Intre timp, in alte tari aceasta metoda de shopping este deja una conventionala, asigurand venituri foarte bune pentru casele de moda ce ofera servicii de acest gen.

Persoanele interesate de noua oferta Ralph Lauren pot descarca un soft pentru camera telefonului, care permite scanarea codurilor de bare. Apoi, clientul va accesa o sectiune speciala a site-ului casei de moda, de unde va achizitiona produsele dorite. In plus, compania a inceput sa isi promoveze codurile speciale cu ocazia turneului de tenis US Open, oferind utilizatorilor si posibilitatea de a urmari meciuri de tenis de pe site.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×