Google va castiga mai mult din advertisingul mobil

1.066 ori
<b>Google va castiga mai mult din advertisingul mobil</b>CEO-ul Google, Eric Schmidt afirma recent ca gigantul motoarelor de cautare va castiga mai mult din advertisingul mobil decat din cel de pe Internet in viitor. Oficialul companiei considera ca personalizarea reclamelor de pe telefonul mobil va creste...

CEO-ul Google, Eric Schmidt afirma recent ca gigantul motoarelor de cautare va castiga mai mult din advertisingul mobil decat din cel de pe Internet in viitor.

Oficialul companiei considera ca personalizarea reclamelor de pe telefonul mobil va creste veniturile Google atat de mult, incat le va depasi pe cele obtinute din advertisingul online. Intr-un interviu cu US TV, Schmidt declara ca exista un potential financiar mai mare pe piata mobila decat pe cea desktop, deoarece terminalele mobile au un public tinta mai bine conturat.

In plus, telefonul mobil se afla pretutindeni impreuna cu utilizatorul sau, "stie" totul despre acesta si poate afisa reclame excelent contextualizate. CEO-ul gigantului motoarelor de cautare a infirmat zvonurile in legatura cu amanarea lansarii platformei software Android, care, conform lui Eric Schmidt va sosi pe primele terminale mobile catre finalul acestui an. Printre produsele Google disponibile pe mobile se numara motorul sau de cautare si aplicatia Google Mobile Maps.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×