Debutul lui Windows 10 Mobile ar fi fost amânat până în februarie, conform unui email intern Microsoft

784 ori
<b>Debutul lui Windows 10 Mobile ar fi fost amânat până în februarie, conform unui email intern Microsoft</b>Se pare că nu doar produsele hardware de la Microsoft sunt am&acirc;nate, ci şi lansările software ale &icirc;nceputului de an. Astfel, Lumia 650 se va lansa mai t&acirc;rziu dec&acirc;t se anticipase, iar azi aflăm că sosirea lui Windows 10 Mobile a...

Se pare că nu doar produsele hardware de la Microsoft sunt amânate, ci şi lansările software ale începutului de an. Astfel, Lumia 650 se va lansa mai târziu decât se anticipase, iar azi aflăm că sosirea lui Windows 10 Mobile a fost amânată.

E vorba despre sosirea sa sub formă de actualizare pentru modelele Windows Phone. Informaţia vine dintr-un email trimis de Microsoft către partenerii săi, cel mai probabil operatori şi OEM-uri care lucrează la terminale Windows 10 Mobile. Noul termen limită este undeva între începutul lunii februarie şi mijlocul acelei luni, cam în perioada când îl aşteptăm şi pe Lumia 650.

Actualizările de firmware pentru Lumia 950 şi Lumia 950 XL, cele care ar fi trebuit să vină lunar au fost şi ele amânate. Toate aceste amânări ar putea duce totuşi la o aliniere la fix aceeaşi versiune de software pentru toate modelele compatibile cu Windows 10 Mobile. Între timp Microsoft îşi strică reputaţia cu astfel de amânări, căpătând aceeaşi imagine cu producătorii de terminale Android, cunoscuţi pentru întârzierea cu care oferă actualizările software.

Poate că ar avea nevoie compania din Redmond de un model "Nexus"/Surface Phone, pentru a alinia toate handseturile după el ca reper.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×