Varianta de 16 GB a lui OnePlus 2 nu se mai vinde în SUA şi Europa

1.084 ori
<b>Varianta de 16 GB a lui OnePlus 2 nu se mai vinde în SUA şi Europa</b>După o perioadă &icirc;ndelungată de v&acirc;nzări şi o primire destul de bună a produsului său, OnePlus a decis să retragă de la v&acirc;nzare varianta de 16 GB a lui OnePlus 2. Decizia se aplică pentru piaţa din SUA şi cea din Europa. &nbsp;...

După o perioadă îndelungată de vânzări şi o primire destul de bună a produsului său, OnePlus a decis să retragă de la vânzare varianta de 16 GB a lui OnePlus 2. Decizia se aplică pentru piaţa din SUA şi cea din Europa.

Modelul de 16 GB dispăruse din magazinul online al companiei cu câteva zile în urmă şi se pare că va rămâne aşa pe termen nedeterminat. Un purtător de cuvânt al companiei chineze a confirmat această mutare, afirmând şi că varianta de 16 GB nu a fost nici pe departe la fel de populară ca şi modelul de 64 GB pe piaţa din Europa şi SUA.

OnePlus 2 în varianta de bază venea cu 3 GB RAM şi 16 GB stocare, costând 329 de dolari în State şi fiind unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri cu dotări high end de pe acea piata. Cealaltă versiune, cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare costă 389 dolari. Evident, faptul că primeam doar 16 GB stocare şi nu aveam slot microSD putea deranja unii cumpărători, de aceea orientarea către modelul de 64 GB, mai ales că diferenţa de preţ nu era chiar foarte mare.

Smartphone-ul e unul destul de bun, apreciat şi în recenzia noastră la toate capitolele, poate în afară de design şi unele aspecte ale camerei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×