Dell anunță un nou dongle HDMI cu prețul de 130 dolari, aduce Android pe orice display (video)

1.150 ori
<b>Dell anunță un nou dongle HDMI cu prețul de 130 dolari, aduce Android pe orice display (video)</b>Se pare că nu doar Chromecast e singurul dongle popular în aceste zile, de vreme ce și Dell a lansat un dongle HDMI, cu câteva funcții extra. Produsul se numese Wyse Cloud Connect și costă 130 de dolari, cu aproape 100 de dolari mai mult decât...

Se pare că nu doar Chromecast e singurul dongle popular în aceste zile, de vreme ce și Dell a lansat un dongle HDMI, cu câteva funcții extra. Produsul se numese Wyse Cloud Connect și costă 130 de dolari, cu aproape 100 de dolari mai mult decât Chromecast.

Gadgetul se va putea conecta la orice display cu port HDMI sau MHL, iar utilizatorii vor putea și să conecteze un mouse sau tastatură la device via Bluetooth sau mini USB. Wyse Cloud Connect integrează și slot microSD, cu suport pentru până la 32 GB stocare, iar un aspect atractiv e faptul că acest produs are Android Jelly Bean la bord.

Utilizatorii vor avea acces la Play Store și toate aplicațiile compatibile. Dell afirmă și că acest dongle permite accesul de la distanță la un PC cu Mac OS X sau Windows via Citrix sau soluții VMWare de virtualizare. Prețul destul de mare al acestui produs se explică prn faptul că Cloud Connect e destinat școlilor și mediilor business. Produsul e disponibil pe site-ul Dell.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×