Dell pregateste netbook-uri Android, o avalansa de noi produse

1.015 ori
<b>Dell pregateste netbook-uri Android, o avalansa de noi produse</b>Dupa ce saptamana trecuta Dell a oferit, respectiv scapat detalii pe web despre noi smartphone-uri si chiar un tablet, iata ca aflam si ca faimosul producator de laptopuri pregateste si netbook-uri ce ruleaza Android. Cunoscute sub numele de cod Athens si...

Dupa ce saptamana trecuta Dell a oferit, respectiv scapat detalii pe web despre noi smartphone-uri si chiar un tablet, iata ca aflam si ca faimosul producator de laptopuri pregateste si netbook-uri ce ruleaza Android. Cunoscute sub numele de cod Athens si Sparta, terminalele reprezinta o premiera pentru Dell.

Modelul Athens este un netbook cu ecran mobil de 11 inchi si care vine cu Bluetooth, suport 3G, WiFi, plus un procesor ARM. Dell Sparta dispune de specificatii similare, cu mentiunea ca producatorul sau il include in categoria "netbook tablet", astfel ca presupune ca el vine cu un ecran touch.

Trebuie sa remarcam faptul ca logo-ul platformei Moblin isi face aparitia in dreptul categoriilor "medium" si "XL" din imaginea de mai jos, care reprezinta viitoarele produse Dell. Astfel, acest OS ar putea fi rulat pe unele dintre terminale, ca alternativa la Android sau Windows.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×