Nokia X9, scapat pe web, sau doar o clona?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 4.601 ori
<b>Nokia X9, scapat pe web, sau doar o clona?</b>Daca prototipul lui iPhone 4G a facut valva saptamana trecuta, ei bine incepem aceasta saptamana cu un model aparent scapat de Nokia... Este vorba de Nokia X9, reprezentat in urmatoarea imagine, cu mentiunea ca am putea avea de-a face cu o clona made in...

Daca prototipul lui iPhone 4G a facut valva saptamana trecuta, ei bine incepem aceasta saptamana cu un model aparent scapat de Nokia... Este vorba de Nokia X9, reprezentat in urmatoarea imagine, cu mentiunea ca am putea avea de-a face cu o clona made in China.

Handsetul aminteste putin de Nokia N97 Mini, cu accente de crom, dar interesant este ecranul impartit in 2 sectiuni. Acest design aduce cu faimosul Nokia Aeon, probabil cel mai celebru telefon Nokia care nu exista, cel putin nu sub alta forma decat cea de concept. E posibil ca sectiunea ecranului din partea inferioara sa fie folosita drept tastatura touch, in vreme ce partea superioara este cea dedicata display-ului.

In imaginea de mai jos puteti admira alt telefon Nokia prezentat sub forma de zvon, modelul Erdos, acesta fiind cel mai probabil un fals made in China. Si mai interesant este faptul ca blogul de pe care am aflat aceste informatii a picat imediat dupa ce a aparut prima imagine. Sa fie acesta un semn ca Nokia X9 este real?

Nokia Erdos

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×