Dell se pregateste de lansarea unui smartphone

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 959 ori
<b>Dell se pregateste de lansarea unui smartphone</b>Dell se apropie tot mai mult de lansarea mult-asteptatului sau smartphone, primul terminal de acest gen al companiei. Dupa 2 ani de discutii cu furnizorii de componente ai producatorului, iata ca Dell este gata de lansare, "candva" in 2009. Specificatiile...

Dell se apropie tot mai mult de lansarea mult-asteptatului sau smartphone, primul terminal de acest gen al companiei. Dupa 2 ani de discutii cu furnizorii de componente ai producatorului, iata ca Dell este gata de lansare, "candva" in 2009.

Specificatiile terminalului sunt necunoscute, desi Dell opteaza de obicei pentru produse Windows Mobile, atat in cazul terminalelor PDA Axim (scoase din productie), cat si al telefoanelor produse de o a terta parte. Dell a incercat sa dezminta zvonurile ce afirma ca ar pregati un telefon, alimentate de angajarea fostului sef al sectiunii de telefonie mobila de la Motorola.

Dell ar trebui sa lanseze un produs deosebit, daca doreste sa cucereasca acest segment de piata, avand totusi in vedere ca va contribui la trendul tot mai accentuat de renuntare la laptopuri si notebook-uri in favoarea smartphone-urilor. Compania va trebui sa urmeze reteta de succes a celor de la Apple, RIM sau mai nou Palm, care au creat nu doar propriul hardware, ci si software. Astfel, Dell va trebui sa achizitioneze un producator de software, pentru a beneficia de un OS unic si specific.

Sursa: Electronista.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×