Monica Columbeanu, dezamagita de Vertu-ul de 7500 de euro

2.726 ori
<b>Monica Columbeanu, dezamagita de Vertu-ul de 7500 de euro</b>Va informam cu doar o saptamana in urma ca Irinel i-a daruit Monicai Columbeanu de ziua ei un super-telefon de lux, marca Vertu. In ciuda faptului ca acesta valoreaza peste 7000 de euro si este accesoriul perfect pentru o domnisoara stilata, "Moni" este...

Va informam cu doar o saptamana in urma ca Irinel i-a daruit Monicai Columbeanu de ziua ei un super-telefon de lux, marca Vertu. In ciuda faptului ca acesta valoreaza peste 7000 de euro si este accesoriul perfect pentru o domnisoara stilata, "Moni" este dezamagita de el.

Vestea ca Vertu-ul Monicai nu o multumeste deloc a venit in cadrul emisiunii Happy Hour, in care doamna Columbeanu a declarat ca handsetul nu este deloc practic. Tanara il numeste "un telefon pentru persoane snoabe" si declara ca dorea un mobil pe care sa isi poata citi emailurile in timp real.

"Moni" este probabil prima vedeta autohtona care se plange in legatura cu un telefon Vertu, restul nevestelor de fotbalisti sau starletelor preferand sa "sufere" in tacere, stiind ca au o bijuterie inutila in buzunar. Asteptam cu interes reactia lui Mircea Badea, care s-a declarat total impotriva handseturilor de lux, deoarece acestea sunt inutile, au ecranul prea mic si bateria cu durata de viata prea scurta.

Sursa: Pescurt.ro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×